Bosbad Appelscha

Op loopafstand van ons boshuis ligt verscholen in het bos,  het bosbad van Appelscha. Een geweldig verwarmd openluchtbad, met glijbanen, duikplanken, een waterspeeltuin en een grote zonneweide. Zowel jong als oud kan zich in het bosbad Appelscha vermaken.

Het zwembad is geopend in de maanden vanaf mei tot en met begin september. De openingstijden kunnen variëren. Op www.laco.eu kunt u de actuele openingstijden vinden

Adres: Schapendrift 49 in Appelscha

 

Midgetgolfpark Friesland

In een prachtig aangelegd park, midden in het bos van Appelscha, ligt Midgetgolfpark “Friesland”. In het hart van het terrein ligt de traditionele Zweedse midgetgolfbaan. De baan wordt omringd door een mooi aangelegd wandelpad. Een ontzettend leuke ervaring, zowel met z’n tweetjes als met een groep.

In april t/m september dagelijks geopend. Daarbuiten alleen in het weekend.

Adres: Bosberg 4 in Appelscha.

 

Attractiepark Duinenzathe

De attracties en shows van Duinenzathe zorgen voor een vermakelijke dag voor het hele gezin. Kinderen kunnen de hele dag heerlijk klimmen, klauteren en kruipen in het Speel & Klimkasteel. Toe aan wat meer spanning? Probeer dan de Watersteps. Dit is een spannende waterattractie voor iedereen die een zwemdiploma heeft. Let op, je kunt nat worden! Breng daarna een bezoekje aan de Supernova ervaar hoe het is om metershoge golven te traceren. Om op te drogen kun je daarna in de Top Dance gaan. Dit is een swingende attracties waarin je razendsnel rondjes draait. Daarnaast kan er gegriezeld worden in het spookhuis, gereden worden in de autoscooters, gegleden worden van de reuzeglijbaan en nog veel meer.

Geopend vanaf april tot en met september. In oktober op bepaalde dagen.

Adres: Noorder Es 1 in Appelscha.

 

Kinder- en speelboerderij D’elf Ieken

Wanneer de kinderen uitgesprongen zijn op de trampoline in de tuin van het Boshuis en je zin hebt om de omgeving te verkennen, dan is kinder- en speelboerderij D’elf Ieken een heerlijke plek om een tussenstop te maken. Deze speelplek is tussen 15 april en 31 oktober geopend. Naast de glijbanen, schommels en skelters is er ook een weide waar geitjes kunnen worden geaaid. In de zomer is er er vaak een maisdoolhof, waar kinderen en volwassenen leuke opdrachten kunnen doen. In het midden van het doolhof staat een uitkijktoren, zodat u over het hele doolhof kunt kijken. De gehele tocht door het doolhof duurt gemiddeld 1 uur en 15 minuten. 

Adres: Butenweg 6 in Elsloo. Kijk voor de openingstijden even op de website www.elf-ieken.nl. Entree 2,50 voor kinderen van 1-16 jaar.

 

 

Share This